Shiatsu stoelmassage

Stoelmassage

Is een korte maar activerende massage die wordt uitgevoerd op een speciaal hiervoor ontwikkelde stoel. Wereldwijd wordt deze methode van ziektepreventie met succes toegepast. Daardoor wordt deze effectieve behandeling ook wel aangeboden in bedrijven die actief bezig zijn met preventie van ziekteverzuim.

Op bijvoorbeeld uw werkplek kan door een verkeerde houding en/of hoge werkdruk een stress situatie voor uw lichaam ontstaan. Vaak wordt er geen aandacht geschonken aan de eerste symptomen met als mogelijk gevolg problemen zoals spanningshoofdpijn, arm-, nek- en schouderklachten (KANS), burn-out.

Met Shiatsu stoelmassage herstellen we het evenwicht tussen spanning en ontspanning. Tijdens de massage besteed ik aandacht aan de nek- en schouderpartij, armen en handen, rug en heupen. Door de behandeling vermindert het stressniveau, treedt verlaging van de spiertonus op en wordt de stofwisseling verbeterd.

Regelmatig een Shiatsu stoelmassage ondergaan werkt preventief tegen genoemde klachten en is heerlijk ontspannend. De behandeling duurt ca. 30 minuten.